Blog in novice

Nasveti, akcije in zanimivosti

Na Martinique, Guadeloupe ali St. Maarten za 526€

Križarjenje po Karibih

Ponovno se je pojavilo nekaj ugodnih letalskih kart za Karibe. Če vam v Sloveniji postaja hladno, se lahko odpravite na Martinique, Guadeloupe ali St. Maarten že od 526€ naprej in si podaljšate poletje.

Vsi leti so iz Pariza, a je v zgornjo ceno že všteta povezava Ljubljana – Pariz in nazaj, kjer lahko letite za cca. 150€.

Air France tako ponuja letalsko karto iz Pariza do Fort de France, Martinique ali Point-A-Pitre, Guadeloupe od 402€ naprej. Odhodi so možni od 6. septembra naprej do sredine oktobra, povratek pa do konca oktobra. Letalske karte je potrebno rezervirati do 16. septembra.

Na karibski otok St. Maarten se lahko leti še nekoliko ceneje in sicer od 376€ naprej. Tudi tukaj morate letalsko karto rezervirati do 16. septembra 2013, leti pa so na voljo od sredine septembra do konca novembra 2013. Pri tem velja, da je za takšno ceno možno kupiti letalsko vozovnico, če potujeta dve osebi. V primeru te letalske karte gre za letalsko družbo Air Caraibes. Vozovnico lahko rezervirate preko strani Ebookers.fr.

Poceni hoteli za Karibe

Glede na to, da na Karibe večinoma potujete že z urejenim prenočiščem, tudi samostojna rezervacija, ki je potrebna v tem primeru ni problem. Številne hotele in druge oblike nastanitve lahko najdete tukaj, za: St. Maarten, Guadaloupe in Martinique.

Turistični vodniki za Karibe

Za lažje potovanje in raziskovanje otokov si je priporočljivo priskrbeti turistični vodnik. Na povezavi lahko preverite Lonely Planet za Karibe.

Preberete si lahko tudi potopis po Karibih.