Poceni hoteli, hostli, sobe in prenočišča

Ugodna prenočišča so dobrodošla ne glede na to na kateri konec sveta se odpravljamo. Na razpolago imamo hotele, apartmaje, hostle, sobe in skupna ležišča (dorms). S pomočjo spodnjega iskalnika boste med seboj primerjali več kot 100 strani s hoteli in sobami. Prihranite lahko tudi do 80%! Stran je v slovenščini, hotele pa lahko takoj brezplačno rezervirate.

Booking.com

Za iskanje poceni hotelov, hostlov in drugih prenočišč lahko uporabite tudi priporočen Booking na spodnji povezavi.

Preverite cene, slike in razpoložljivost hotelov in drugih prenočišč po svetu!

Izkoristite posebno ugodnost preko sistema Airbnb in prihranite 20€ pri prvi rezervaciji prenočišča. Airbnb omogoča številna zanimiva prenočišča, apartmaje in še kaj pri zasebnikih po celem svetu. Preizkusite poceni prenočišče in izkoristite posebno ugodnost in prihranite 20€ za prvo rezervacijo. Zraven tega na strani vodič.com občasno objavimo tudi njihove posebne akcije, kjer lahko prihranite še več. Registrirajte se sedaj s klikom na spodnjo povezavo.

  20€ popusta na posamezna prenočišča za brezplačno registracijo!

Zraven iskanja preko iskalnika zgoraj lahko pregledate priporočila tudi po državah po kontinentih in rezervirate poceni hotel na tak način:

Primerjava hotelov in hostlov

S pomočjo zgornjega iskalnika (in tistega na desni strani) lahko med seboj primerjate različna prenočišča, hotele, hostle in apartmaje po celem svetu.

Vpišite ime države, mesta ali kraja in izberite datume, ko želite rezervirati hotel. Na strani se vam bo izpisala primerjava hotelov, ki so na vpisan dan prosti in primerjava cen različnih ponudnikov. Tako si zagotovite najnižjo ceno za hotel, saj lahko hotelsko sobo ali hostel rezervirate preko tistega ponudnika, ki ima v tem trenutku najnižjo ceno.

Pri tem lahko koristite številne druge ugodnosti, ki jih nudijo spletni ponudniki, kot je brezplačna rezervacija in odpoved, zbiranje točk zvestobe, rezervacija hotela brez kreditne kartice in druge. Ponudba ugodnosti je odvisna od ponudnika in se med seboj razlikuje.

9 razlogov za rezervacijo hotela preko spleta

  1. Brezplačna odpoved – večino rezervacij lahko brezplačno odpoveste in za to ni potrebno plačati kakšnih stroškov. Tudi če se v apartmaju ali hotelu ne bi pojavili, bi vam zaračunali samo prvi dan in ne celotnega obiska.
  2. Najnižja cena – naš ponudnik zagotavlja najnižje cene za izbrana prenočišča prav tako pa opravljajo redne akcije, kjer dobite hotele s še dodatnimi popusti.
  3. Brez kreditne kartice – za rezervacijo nekaterih hotelov in apartmajev ne potrebujete niti kreditne ali debetne kartice, tako da lahko opravite rezervacijo tudi brez kartic.
  4. Slovenski jezik – stran je v slovenskem jeziku, tako da ne bo težav pri sporazumevanju.
  5. Kjerkoli na svetu – pokrivajo več kot 3.000.000 nastanitev v 41.000 krajih in vseh cenovnih razredov.
  6. Zemljevid prenočišč – na zemljevidu zlahka najdete lokacijo vašega hotela in preverite oddaljenost od znamenitosti, ki si jih želite ogledati ali pot do hotela.
  7. Brez stroškov rezervacije – rezervacija ne stane nič, plačate pa ob prihodu v hotel z gotovino ali plačilnimi karticami.
  8. Nepristranske ocene obiskovalcev – večina ljudi, ki je posamezno nastanitev obiskala, ga tudi opiše. Tako dobite realno sliko o kvaliteti.
  9. Najem za 1 dan – hotel ali apartma lahko najamete tudi samo za en dan, kar je direktnem obisku lastnika običajno nemogoče ali dražje.

Preverite cene, slike in razpoložljivost hotelov in drugih prenočišč po svetu!

Delite stran s prijatelji in naj tudi oni najdejo poceni hotel, hostel ali izkoristijo 20€ popusta na prvo nočitev preko našega partnerja.