Blog in novice

Nasveti, akcije in zanimivosti

Na Kubo iz Londona za 365€

cubaLetalska družba Thomas Cook ponuja trenutno zelo ugodne lete za Kubo in sicer samo za 309£, kar znaša cca. 365€. Pri karti je sicer nekaj posebnosti, ki končni znesek nekoliko povišajo, a glede na to, da stane letalska karta za Kubo običajno okoli 700€, se kljub temu da prihraniti kar nekaj denarja.

Letalska karta je na relaciji London Gatwick in krajem Holguin na Kubi. Na letališče v Londonu lahko pridete z različnimi nizkocenovnimi letalskimi družbami, npr. Easyjet ima ponudbo iz Benetk ali še bolje Zagreba za 70€ (povratna karta). Prav tako bo potrebno plačati doplačilo za prtljago na letu na Kubo, saj je v tej ceni všteta samo ročna prtljaga do 5kg. Cena za dodatnih 20kg za povratni let je še 66€.

Če tako seštejemo vse ostale stroške, je okvirna cena letalske karte na Kubo nekaj več kot 500€ in transport do Zagreba, kar je zelo ugodna cena.

Letalske karte so na voljo v posameznih terminih v oktobru, novembru in decembru. Izbirate lahko med 1, 2 ali 3 tedni dopusta na Kubi.

Letalske karte za Kubo lahko rezervirate preko njihove spletne strani, ki jo najdete tukaj.

Hoteli na Kubi

Priporočljivo si je rezervirati tudi hotel, ki ga enostavno najdete preko spletnih iskalnikov. Več o tem si lahko preberete na naši strani hoteli na Kubi.

Turistični vodnik za Kubo

Za lažje potovanje po Kubi si kupite tudi turistični vodnik za Kubo. Preverite jih lahko na naši strani ali izberete priporočljiv Lonely Planet Kuba, ki zajema veliko koristnih informacij.