Blog in novice

Nasveti, akcije in zanimivosti

Letalska karta za Novo Zelandijo za 953€

Zanimiva letalska karta na Novo Zelandijo s skupnimi stroški cca. 953€.

Letalska karta je iz Amsterdama do Aucklanda in jo lahko dobite za 826€, postanek pa boste imeli tudi v Seulu. Na relaciji Ljubljana – Amsterdam lahko letite z Adria Airways ali katero drugo letalsko družbo že za 128€.

Na voljo je veliko terminov, vendar je lahko cena letalske karte ob določenih terminih nekoliko višja. Tako lahko odpotujete v novembru, decembru in od februarja do maja 2014, povratki pa so november, december in marec, maj, junij 2014. Karte lahko rezerivrate preko večjih spletnih portalov za rezervacijo letalskih kart, npr. Flugladen.de.

Dodatne informacije najdete tudi na strani letalske karte za Novo Zelandijo.

Hoteli na Novi Zelandiji

Hoteli in hostli so lahko na Novi Zelandiji nekoliko dražji, tako da je priporočljivo imeti dober turistični vodnik, kjer najdete številne ugodne namestitve. Kljub temu lahko nekatera prenočišča rezervirate že v naprej. V Aucklandu najdete hostle že od 13€ na noč in tudi ceneje. Preverite strani hoteli in hostli na Novi Zelandiji.

Turistični vodnik za Novo Zelandijo

O lepotah te države verjetno ne rabimo veliko govoriti, saj velja za eno izmed najlepših držav na svetu. Da si boste lahko ogledali vse glavne znamenitosti in pri tem ugodno potovali, vam priporočamo dober turistični vodnik za Novo Zelandijo. Zraven iskanja hotelov, vam bo pripomogel tudi pri prevozih, opisu kulture, zgodovine in glavnih znamenitosti. Preverite Lonely Planet za Novo Zelandijo.