Blog in novice

Nasveti, akcije in zanimivosti

Pazljivo s prevozi na letališča

V zadnjem času so zelo popularni različni organizirani prevozi na letališča, ki nam pridejo zelo prav, saj si tako zmanjšamo stroške prevoza do letališča. Še posebej to velja za bolj oddaljena letališča, kot sta Milano in Munchen, kjer bi vožnja z avtomobilom močno povečala stroške potovanja.

S strani obiskovalke Vodič.com smo bili obveščeni, da jo je njen prevoz pustil na cedilu in si je tako morala najti drugi prevoz. Za prevoz se je dogovorila preko Facebooka in telefona, pri tem pa ni imela podatkov o podjetju. Zaupanja vreden prevoz je pomemben v obe smeri, saj na eni strani ne smemo zamuditi letala, na drugi strani pa se želimo čim prej vrniti iz letališča nazaj domov.

Za prevoz na letališče vam tako svetujemo, da izberete katero izmed dobro organiziranih podjetij za prevoz, ki imajo objavljene  podatke o podjetju in kjer lahko najdete izkušnje drugih. Izogibajte pa se sklepanju dogovorov preko forumov, socialnih omrežij, kot je Facebook in strani, kot je prevoz.org, kjer nimate podatkov o prevozniku, saj je verjetnost za težave veliko večja.