Blog in novice

Nasveti, akcije in zanimivosti

Letalske karte za Islandijo od 233€ (iz Zagreba)

Pred časom smo na strani vodič.com objavili potopis po Islandiji, kjer ste lahko dobili nekaj osnovnih informacij o potovanju po tej čudoviti državi. Trenutno pa lahko najdete ugodne letalske karte na relaciji Zagreb – Reykjavik že od 233€ naprej. Datum potovanja je junij in julij 2015, kar je tudi zelo primeren čas za obisk Islandije.

Letalske karte

Letalske karte za Islandijo se gibljejo okoli 300€, ko dobimo dobre cene in za let iz katerega bolj oddaljenega letališča. Največkrat so najbolj ugodne iz Munchna. Trenutna ponudba med 233€ in 270€ iz Zagreba je tako več kot ugodna, saj boste prihranili veliko časa in kar nekaj potnih stroškov. Spodaj si lahko ogledate nekaj terminov in cene za letalske karte za Islandijo v tej ponudbi. Letalske vozovnice lahko rezervirate preko spletne strani Flugladen.at in Travelgenio.com

Termini:

25.6. – 10.7. – 233€

8.6. – 16.6. – 265€

25.6. – 3.7. – 233€

9.6. – 16.6. – 238€

23.6. – 7.7. – 281€

Za veliko ostalih terminov se gibljejjo cene okoli 300€, kar je še vedno ugodna cena za let iz Zagreba. Tudi tokrat pa najdete še bolj ugodne cene iz Munchna (v maju), tokrat že od 212€ naprej.

Hoteli na Islandiji

Cene prenočišč na Islandiji so primerne njihovem standardu, kar pomeni, da so zelo draga v primerjavi z našimi. Če bi radi ugodno spali, vam priporočamo, da uporabite skupna ležišča v hostlih (v koliko je to možno) ali uporabite spanje preko Airbnb (z registracijo prejmete 20€ popusta za prvo rezervacijo). Spodaj najdete nekaj drugih hotelov na Islandiji, tako da lahko primerjate cene in brezplačno rezervirate. S hitro rezervacijo lahko rezervirate hostel ali hotel že za 32€ na noč.

Potovanje po Islandiji

Glavni  razlog obiska Islandije je seveda obisk narave. Priporočamo, da si najamete avto, saj boste na tak način lahko sami raziskovali lepo pokrajino in se vozilo od ene znamenitosti Islandije do druge. Cena na teden znaša cca. 300€.

Za potovanje in ogled znamenitosti si naročite katerega izmed turističnih vodnikov po Islandiji. Na sliki desno si lahko naročite od Lonely Planet ali pobrskate po drugih.

Za začetek pa si lahko ogledate kratek filmček iz Islandije. Delite ugodno letalsko karto za Islandijo s prijatelji.