Blog in novice

Nasveti, akcije in zanimivosti

Letalska karta za Istanbul samo 99€ (iz Ljubljane in Zagreba)

Ponovno so na voljo zelo ugodne letalske karta za Istanbul iz Ljubljane in Zagreba. Cena povratne letalske vozovnice je samo 99€, na voljo pa je zelo veliko število terminov. Letalsko karto za Istanbul lahko kupite preko strani TurkishAirlines.com, kjer poteka ta akcija.

Nakup letalske karte je potrebno opraviti med 10. in 31. oktobrom 2014, čas potovanja pa je med 1. novembrom in 13. februarjem 2015. Letalska družba Turkish Airlines že nekaj let velja za najboljšo letalsko družbo v Evropi.

Teden Istanbula že za 204€ na osebo

24611565S kombinacijo ugodnih hotelov si je možno organizirati teden dni Istanbula za letalsko karto že za 204€ na osebo. Pri tem najdete za hotele v Istanbulu še nekoliko nižje cene, spodaj smo dodali dva, ki sta v tem trenutku na voljo po ugodni ceni.

Ottoman hotel park 4*  – cena 285€ za 7 dni za dve osebi

Drugi hoteli v centru Istanbula

Hotele si lahko ogledate tudi s pomočjo iskalnika na desni strani ali uporabite tistega na strani HOTELI. Več informacij spanju najdete na strani hoteli v Istanbulu.

Turistični vodnik za Istanbul in Turčijo

Če se boste odpravili raziskovati eno izmed najbolj zanimivih mest na svetu, vam bo pri znamenitostih, prevozih, restavracijah in še čem pomagal tudi turistični vodnik za Istanbul. Naročite si ga lahko preko povezave na sliki.

Delite objavo s prijatelji, ki bi jih lahko zanimala ugodna letalska karta za Istanbul.