Blog in novice

Nasveti, akcije in zanimivosti

Last minute letalska karta za Kubo iz Bruslja od 334€

cubaSpet imamo za vas zanimivo ponudbo za letalsko karto za Kubo (Veradero) in Mehiko. Ugodna letalska karta je sicer iz Bruslja, tako da je še nekaj stroškov za letalsko karto do Bruslja, a bo lahko akcija za nekatere še vedno zanimiva, saj je cena res ugodna.

Na Kubo lahko tako odletite iz Bruslja že za 334€, cena pa zajema tudi 25kg prtljage.

Za takšno ceno je odhod 28.6. in povratek 5.7. Cene za daljše postanke na Kubi so kakšnih 120€ dražje, verjetno pa se najdejo še kakšne ugodne letalske karte.

varadero-cuba

Glede na to, da je običajna cena za letalsko karto na Kubo iz Munchna okoli 750€, je ta cena zelo ugodna. Do Bruslja lahko letite z Wizz Air že za 39€ v eno smer, tako da je skupna cena samo malenkost več kot 400€.

Ugodna letalska karta tudi za Mehiko

Prav tako lahko najdete ugodne letalske karte za enako ceno do Mehike. V tem tednu smo že objavili nekaj ugodnih kart za Srednjo Ameriko in verjetno jih bo še nekaj, tako da spremljajte stran.

Letalske karte lahko rezervirate preko te strani.

Ugodna prenočišča za Kubi si je najlažje urediti tam, za Mehiko pa najdete nekaj ugodnih prenočišč in hotelov na tej strani.

Prav tako preverite Lonely Planet Kuba in Lonely Planet Mehika z brezplačno dostavo ali preverite ostalo ponudbo turističnih vodnikov.