Blog in novice

Nasveti, akcije in zanimivosti

Gremo v Iran – letalske karte od 177€ naprej

Pred dvema dnevoma smo na strani Izletnadlani.com zasledili obvestilo za zelo ugodne letalske karte v Iran. Glede na to, da je Iran že nekaj časa na samem vrhu držav, ki bi jih radi obiskali, smo akcijo vzeli “zelo resno”. Z drugimi besedami: karto smo kupili v 15 minutah!

Akcija je veljala (in še velja, odvisno kdaj berete) za letalsko družbo Turkish Airlines iz Dunaja preko Istanbula do Teherana.  Osnovna karta je bila 177€ in ste jo lahko kupili preko številnih on line posrednikov za letalske karte, pri čem pa so se cene nekaj malega razlikovale. Karto je možno kupiti tudi iz drugih mest, tako da preverite iz kraja, ki vam najbolj ustreza. Na koncu smo kupili karto za 194€ (karta je bila 186€, prišteti pa je bilo potrebno še doplačilo za plačilo s kreditno kartico 8€). Redne cene letalskih kart so okoli 500€, tako da gres za res dobro ponudbo.

Karte so bile za mesec maj in junij 2013 in jih še vedno lahko dobite, tudi na strani http://www.turkishairlines.com/, za malenkost višjo ceno. Priporočamo, da preverite več različnih datumov, saj se cene lahko spreminjajo. Več na strani letalske karte za Iran.

Lonely Planet Iran

Temu je sledil tudi nakup vodiča za potovanje. Kot običajno smo se odločili za LP, knjigo Lonely Planet Iran. Na strani Vodič.com se trudimo, da vam zagotovimo najnižje cene za turistične vodnike, tako da smo na hitro naredili primerjavo kako bi bilo z nakupom te knjige preko strani Lonely Planet.

Preko našega partnerja stane knjiga 16,72€ in cena že zajema poštnino do Slovenije. Preko strani LonelyPlanet.com pa stane samo knjiga 22,95€, čemu pa morate prišteti še poštnino 6,50€. Skupna cena je tako 29,45€ in tako skoraj za 50% višja, kot pri našem posredniku. Knjigo lahko kupite tukaj.