Blog in novice

Nasveti, akcije in zanimivosti

Brezplačne nočitve do 73€

Izkoristite ugodnost preko AirBnb in uporabite kodo za popust sundance_airbnb, kjer vam bodo od končnega zneska odšteli 73€. Ponudba velja za vso njihovo ponudbo, kar pokriva prenočišča po celem svetu.

Če se tako odločite za kakšno ugodno varianto, kjer je možno preživeti samo nekaj dni ali vikend in je skupna cena (skupaj s stroški Airbnb) nižja od 73€, bo končni znesek 0€. Tako je, tudi njihove stroške vam odšteje.

Rezervirajte hitro preko te povezave in izkoristite to ponudbo, dokler še traja.

Koda za popust je sundance_airbnb

Na voljo so tudi številni apartmaji na morju in na Gorenjskem, ki so zelo aktualni v tem času. Prenočišča pa lahko rezervirate tudi za prvomajske praznike ali kakšne druge počitnice oz. ko bodo temperature že nekoliko višje, če niste ljubitelj smučanja.

Seveda pa lahko rezervirate poljubni apartma ali sobo, tudi takšno, ki stane več kot 73€. V tem primeru vam bo sistem z uporabo promocijske kode pač odštel 73€ od končnega zneska. Tako da lahko rezervirate sobo ali apartma tudi za cel teden. Če še niste prijavljeni v sistem Airbnb, dobite ob registraciji tudi posebno ugodnost za 18€ nižjo ceno na prvo nočitev. Tudi to ponudbo boste lahko izkoristili pri naslednji rezervaciji.

Deli ugodno ponudbo s prijatelji!