Vprašanja in odgovori za turistične vodnike

Spodaj najdete nekaj pogostih vprašanj in odgovorov v povezavi s turističnimi vodniki Lonely Planet in nakupom preko naše strani.

So turistični vodniki res najcenejši?

V zelo veliki večini ima naš partner najcenejše vodnike med spletnimi knjigarnami. Razlika je še veliko večja v primerjavi s klasičnimi knjigarnami v Sloveniji. Na spletu lahko včasih najdete tudi kakšen vodnik ceneje, a je pri našem partnerju v objavljeni ceni že všteta poštnina do Slovenije (končna cena), pri drugih pa ne, torej jim morate prišteti še poštnino.

Kakšni so stroški in čas dostave?

Stroški dostave v Slovenijo so že všteti, tako da ni nobenih dodatnih stroškov. Čas dostave je običajno med 7 in 10 dni. Po naročilu lahko spremljate lokacijo svoje pošiljke na strani našega partnerja.

Kakšne so možnosti plačila?

Plačate lahko z vsemi večjimi kreditnimi/debetnimi karticami: VISA, MasterCard, AMEX, VISA Debit, VISA Delta, Maestro, Electron. Prav tako lahko plačate s PayPal-om. Naš partner za knjige je ena izmed največjih spletnih knjigarn in ima zelo dobro zaščito pred morebitnimi zlorabami.

Vodnika ne najdem na strani.  Ali ga nimate?

V kolikor turističnega vodnika ne najdete na strani Vodič.com, ga lahko poiščete na strani našega partnerja, kjer je velika večina izdanih knjig Lonely Planet in drugih vodnikov.

Imate kakšno dodatno vprašanje? Kontaktirajte nas preko emaila.