Letalske karte za Kubo

Iskanje ugodne letalske karte za Kubo zna biti nekoliko bolj zapleteno, saj leti na Kubo manj letalskih družb in je zaradi tega ugodno karto težje najti. Običajna cena za letalsko karto na Kubo je okoli 800€ za let iz Munchna, kljub temu pa lahko najdemo karte tudi za 500€, vendar moramo uloviti kakšno zanimivo akcijo.

Čarterski poleti na Kubo

Vsaj toliko kot je na Kubo rednih letalskih linij je tudi čarterskih poletov. To so predvsem letalske karte turističnih agencij, ki so zakupile letalo in nastanitve in ponujajo potovanje na Kubo v celoti, običajno pa lahko karto kupimo tudi posebej. Zraven Munchna so pogosti leti tudi iz Dunaja, Graza in Salzburga. Včasih lahko dobimo v sklopu turističnega aranžmaja cenejšo letalsko karto skupaj s hotelom, kot je redna cena karte, tako da se nam bolj izplača kupiti letalsko karto skupaj s hotelom (tudi če ga potem ne koristimo).

Havana, Varadero, Holguin in Santa Clara

Večina čarterski poletov in tudi vedno več drugih letalskih prevoznikov leti v turistične kraje in ne v Havano. Tako je zelo priporočljivo preverite tudi letalske karte za Varadero, Holguin in Santa Clara.

Ugodne letalske karte za Kubo

Če se odpravljamo na Kubo, moramo ugodno letalsko karto začeti iskati kar se da zgodaj, saj lahko v določenem času kakšna letalska družba ponudi ugodno karto, kjer lahko prihranimo tudi 300€ in več.

Zraven akcijskih cen pa se pojavljajo nove letalske družbe, ki nudijo lete v katero od mes na Kubi. Pred časom smo našli zelo ugodno letalsko karto iz Bruslja in Londona. Glede na to, da sta oma mesta lahko dosegljiva, vam svetujemo, da preverite tudi ta in druga mesta.

Sorodne strani za Kubo: