Letalske karte za Kambodžo

V kolikor se odpravljamo v Kambodžo in do tja potrebujemo letalsko karto, si je priporočljivo kupiti letalsko karto do Bangkoka na Tajskem ali Ho Chi Minh Cityja v Vietnamu in si nato organizirati potovanje do Kambodže. To lahko naredimo z avtobusom ali kakšno nizkocenovno letalsko družbo, ki vas bo peljala na željen del Kambodže. Karte do Bangkoka ali Ho Chi Minh Cityja je možno dobite že od 500€, prevoz do Kambodže pa vas bo stal še kakšnih dodatnih 20€.

V Kambodžo lahko priletite tudi iz številnih drugih azijskih držav, kjer lahko letite v Phnom Penh. Mednarodno letališče je tudi v Siam Reapu, tako da če se odpravljate na ogled Anghor Wata, lahko letite kar tja. Poleti so iz Bangkoka, Singapurja, Ho Chi Minh Cityja. Preverite tudi nizkocenovne letalske družbe Jetstar, Vietnam Airways, Airasia idr.

Za iskanje letalskih kart do Kambodže in sosednjih držav uporabite ta iskalnik.

Letalske karte po Kambodži

Potovanje z letalom po Kambodži ni najboljše razvito, niti ni potrebno, saj so razdalje manjše in lahko potujete z avtobusom. Za nekoliko daljše razdalje lahko koristite nočne avtobuse, ki vas v jutranjih urah pripeljejo na željeno destinacijo.

Sorodne strani za Kambodžo: