Poceni hoteli in sobe za Vietnam

Hoteli, hostli in druga prenočišča so v Vietnamu zelo poceni in ne boste imeli težav pri iskanju. V nekaterih krajih vas bodo ponudniki že pričakali na avtobusni in želelzniški postaji in vam ponudili brezplačen in neobvezujoč prevoz, da si ogledate prenočišče, kar vam lahko prihrani nekaj časa. Koristil vam bo tudi dober turistični vodnik, ki ima našteto veliko hotelov in drugih zanimivih prenočišč in vam dal osnovne iztočnice glede cene. Hotel si je priporočljivo rezervirati v naprej vsaj za prvih nekaj dni, kar lahko naredite spodaj.

Na spodnji povezavi najdete hotele in ostala prenočišča po celem Vietnamu, tako da lahko preverite osnovne cene in ponudbo v posameznem mestu.

Preverite ugodno ceno, fotografije in rezervirajte!

Hoteli v Hanoi-ju

V Hanoiju najdete zelo veliko število hotelov in samo od vas je odvisno kakšen tip hotela si boste izbrali. Popotniški hoteli s samostojno sobo za dve osebi  stanejo od 8€ naprej. Običajno je notri tudi klima, tv in internet. Najbolj popularna del Hanoija je v bližini jezera Hoam Kiem, saj je severno od njega stari del mesta, ki je turistično zelo zanimiv. Na spodnji povezavi lahko najdete več kot 400 hotelov v Hanoiju in primerjate cene med njimi in najdete sebi primernega.

Preverite ugodne cene v Hanoi-ju in rezervirajte!

Hoteli v Ho Chi Minh City

Tudi Ho Chi Minh City ima zelo pestro ponudbo hotelov in drugih namestitev. Za popotnike je zelo popularen del Pham Ngu Lao, kjer najdete številne poceni hotele in sobe ter popotniško vzdušje. Seveda pa je tudi v vseh drugih delih mesta veliko zanimivih hotelov. Več kot 400 jih lahko preverite na spodnji povezavi in jih primerjate.

Preverite ugodne cene v Ho Chi Minh City-ju in rezervirajte!

Druge informacije najdete na straneh: