Poceni hoteli za Slovenijo

Čeprav za Slovenijo še vedno bolj redko iščemo hotel ali apartma preko spleta, se veliko krat izkaže, da je to zelo enostavna metoda, prav tako pa veliko krat najcenejša. Slovenija ima številne regije, ki so turistično zanimive ali se odpravljamo zaradi kakšnih drugih aktivnosti: Primorska, Gorenjska, Logarska dolina, Goričko, Rogaška Slatina, Ljubljana, …

Preko spodnje povezave boste našli široko ponudbo prenočišč in hotelov v Sloveniji, če se boste v kateri kraj odpravili za več kot en dan.

Preverite ugodno ceno, fotografije in rezervirajte!

Gorenjska

Gorenjska je turistično zanimiva skozi vse leto, tako da lahko tam najdete številne namestitve (hotele, apartmaje, sobe). Cene so nekoliko odvisne tudi od sezone, drugače pa se lahko z dobro primerjavo ali kakšno akcijo uspe dobiti ugoden apartma za več oseb. Najbolj popularni kraji na Gorennjskem so Kranjska Gora, Bled, Bohinj, Bovec in Kobarid. Če se odpravljate v katerega izmed njih, lahko na spodnji povezavi najdete številne apartmaje in hotele in ga rezervirate preko spleta.

Preverite ugodno ceno in rezervirajte!

Slovenska obala

Slovenska obala je druga zelo popularna regija v Sloveniji, tja pa se odpravljamo večinoma v poletnih mesecih, ko se odločimo za dopust. Apartmaje v Portorožu, Piranu, Izoli in Kopru najdete na spodnji povezavi. Kateri kraj boste izbrali pa je odvisno predvsem od vas. Slovensko primorje je odlična izbira tudi za kakšen vikend paket.

Preverite ugodno ceno in rezervirajte!

Druge informacije najdete na straneh: