Poceni hoteli za Rusijo

Tudi v Rusijo se odpravlja vedno več ljudi, tako turistično kot poslovno. Iskanje hotelov in drugih prenočišč zna biti v Rusiji nekoliko bolj zapleteno, predvsem pa je kvaliteta večine hotelov nekoliko slabša, cene pa znajo biti zelo visoke, še posebej v Moskvi in St. Petersburgu.

Hotel ali hostel si lahko rezervirate v naprej preko spodnje povezave, kjer enostavno primerjate ponudbo in izberete prenočišče po svoji želji.

Preverite ceno, fotografije in rezervirajte!

Moskva

Moskva je seveda glavna turistična atrakcija Rusije, a na žalost tudi najdražja, saj velja Moskva za eno izmed najdražjih mest na svetu. Tako je tudi pri iskanju prenočišča. Ponudba v stilu zahodne evrope je zelo draga in tudi redka. Kljub temu se da najti kakšne ugodne možnosti, veliko pa je odvisno s kakšnim razlogom boste obiskali Moskvo. Na podnji povezavi najdete veliko hotelov, ki jih lahko med seboj primerjate in najdete sebi primernega.

Preverite cene in rezervirajte!

St. Petersburg

St. Petersburg je drugi najbolj popularen kraj v Rusiji. Tudi tukaj so cene hotelov zelo visoke, tako da uporabite svoj turistični vodnik in spodnjo povezavo za iskanje primernih hotelov in drugih namestitev.

Preverite cene in rezervirajte!

Druge informacije najdete na straneh: