Poceni hoteli za Portugalsko

Na Portugalskem najdete veliko število prenočišč in ugodnih hotelov, tako da z lahkoto prilagodite nastanitev svojim zmožnostim in željam. V vseh turističnih krajih najdete hotele na spodnji povezavi ali si pomagate s turističnim vodnikom. Tudi če si do juga Portugalske kupite samo letalsko karto, boste tam zlahka našli primerno prenočišče. Ena od možnosti je tudi kampiranje, ki je dobro razvito, kot običajno pa so kampi nekoliko izven mesta, tako da bo potrebno malo več organizacije, da pridete do tja. Na spodnji povezavi sicer najdete več kot 5.000 prenočišč na Portugalskem, ki jih lahko brezplačno rezervirate.

Preverite ugodno ceno, fotografije in rezervirajte!

Lizbona

Lizbona je seveda mesto, ki ga na potovanju po Lizboni ne smemo izpustiti. Zelo lepo mesto, ki ponuja številne znamenitosti, tako da se moramo ustaviti vsaj za nekaj dni. Glede na to, da večinoma letimo v Lizbono, ko obiščemo Portugalsko, si jo tudi ogledamo. Glede prenočišč seveda ni težav, saj je ponudbe poceni hotelov in hostlovv dovolj. Na spodnji povezavi je ponudba kakšnih 700 hotelov in hostlov, tako boste našli primerno nastanitev.

Preverite ugodne cene in rezervirajte!

Porto

Drugo najbolj popularno mesto na Portugalskem je Porto, ki je znano predvsem po svojem vinu portovcu. Tudi mesto je nekaj posebnega, tako da se je potrebno ustaviti. Porto je primeren za raziskovanje notranjosti ob reki ali preostalega severa Portugalske. Hotelov, hotlov in apartmajev je kar nekaj, ki jih lahko rezervirate v naprej. Preverite spodaj.

Preverite ugodne cene in rezervirajte!

Druge informacije najdete na straneh: