Poceni hoteli za Nepal

Iščete ugodno prenočišče v Nepalu ali Katmanduju za svoje potovanje. Spodaj najdete nekaj predlogov in možnost rezervacije hotelov, hostlov in drugih prenočišč v Nepalu.

Cene hotelov v Nepalu so zelo nizke, vse pa je seveda odvisno od udobnosti, ki si jo želite privoščiti. V kolikor vam je pomembna samo najnižja cena, boste v Nepalu lahko spali že za nekaj € na dan.

Rezervacija hotela v Nepalu

Preko spodnje povezave si lahko rezervirate hotel ali drugo prenočišče v Nepalu. Izbirate lahko med več kot 520 prenočišči vseh cenovnih razredov. Izberite mesto v Nepalu, kjer potrebujete hotel ali klinite na enega izmed njih in preverite celotno ponudbo po Nepalu.

[ezcol_1third]Kathmandu[/ezcol_1third] [ezcol_1third]Pokhara[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]Bhaktapur[/ezcol_1third_end]

[ezcol_1third]Sauraha[/ezcol_1third] [ezcol_1third]Nagarkot[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]Patan[/ezcol_1third_end]

  Celoten pregled hotelov za Nepal

 

Če si boste hotele in hostle iskali sproti ali s pomočjo turističnega vodnika, se lahko glede cene tudi pogajate. Odvisno od časa in zasedenosti prenočišč. Prav tako si lahko izborite lep popust, če nameravate ostali dalj časa na enem mestu. Sobo si je vedno priporočljivo ogledati, preden se za njo odločite, saj so lahko razlike velike. Tiste najbolj osnovne imajo res samo posteljo in skoraj nič drugega. Tako je dobro, da si jo ogledate in potrdite, da se z njo strinjate. Med tem ko lahko spite v Nepalu že za 3€ na noč, lahko tam najdete tudi bolj udobne, luksuzne hotele, ki so veliko blj udobni. Cene v takšnih hotelih se začnejo od 20€ na noč.

Ponudbo prenočišč v Nepalu lahko preverite tudi s pomočjo iskalnika na desni. Vpišite Kathmandu ali kakšen drug kraj v Nepalu, datume in primerjajte hotele in hostle v Nepalu.

Druge informacije o Nepalu: