Poceni hoteli za Nemčijo

Nemčija je ogromna in skoraj nemogoče je opisati vse nastanitvene možnosti, ki jih imate v Nemčiji. Priporočamo, da obiščete stran za rezervacijo na spodnji povezavi in od tam naprej sortirate prenočišča v Nemčiji. Prav tako lahko uporabite naš iskalnik za hotele. Na spodnji povezavi najdete hotele in druge oblike prenočišč v vseh mestih v Nemčiji.

Preverite ugodno ceno, fotografije in rezervirajte!

Munchen

Munchen je zelo popularno mesto v Nemčiji s strani Slovencev. Veliko krat so najugodnejše letalske karte za Azijo in Ameriko ravno iz Munchna, tam se vsako leto dogaja znameniti Oktoberfest, sejmi in številni koncerti in druge aktivnosti. Tudi drugače je kot središče Bavarske zelo lepo mesto. Na žalost so temu primerne tudi cene, saj so zelo visoke, še posebej v času, ko so v mestu dogaja kaj velikega, ko je v tako velikem mestu prenočitev po zmerni ceni zelo zelo težko najti. Če se odpravljate v Munchen v takem času, vam priporočamo rezervacijo čim prej. Na spodnji povezavi najdete različne hotele in hostle v Munchnu.

Preverite ugodne cene in rezervirajte!

Berlin

Prav tako zelo popularno mesto v nemčiji, ki je dosegljivo z letalom ali avtom. Znano po berlinskem zidu, muzejih, umetnosti, … vsekakor vredno ogleda. Če se odpravljate v Berlin, lahko na spodnji povezavi najdete in primerjate več kot 1.000 prenočišč v Berlinu in izberete sebi primerno. Tudi, če ste nekoliko izven centra Berlina, ni problema, saj podzemna železnica deluje odlično in je zelo poceni.

Preverite ugodno ceno in rezervirajte!

Druge informacije najdete na straneh: