Poceni hoteli in sobe za Kambodžo

Iskanje hotelov in ostalih prenočišč je v Kambodži zelo enostavno. Na spodnji povezavi najdete več kot 800 hotelov in hostlov po celi Kambodži in vseh cenovnih kategorij, ki si jih lahko rezervirate v naprej. To je priporočljivo, če bi rabi v posameznem kraju imeli boljše prenočišče in ne bi radi izgubljali časa (npr. Siam Reap, Phnom Penh). V najbolj priljubljenem času je v bližini glavnih turističnih znamenitosti priporočljivo rezervirati sobo v naprej.

Če potujete s turističnimi avtobusi, vas bodo veliko krat razni posredniki pričakali na avtobusni postaji in vam ponujali sobe, ki jih imajo na razpolago. Tudi to je koristno, vendar lahko izgubite nekaj časa pa tudi cena je lahko malenkost višja, kot če bi sami našli prenočišče. Priporočljivo je močno barantanje za ceno in prevoz do tja. Veliko možnosti najdete tudi v kakšnem turističnem vodniku za Kambodžo, tako da si ga priskrbite za potovanje po Kambodži.

V Kambodži so cene prenočišč zelo nizke, saj dobite sobo za dve osebi že od 5€ naprej. Ceno lahko znižate tudi tako, če ne želite uporabljati klimatske naprave (primerno za obdobje, ko ni tako vroče) in hitro vam bodo spustili ceno za nekaj dolarjev.

Preverite ugodno ceno, fotografije in rezervirajte!

Preverite tudi spodnje informacije v povezavi s Kambodžo: