Poceni hoteli za Irsko in Dublin

Če iščete hotel ali kakšno drugo vrsto prenočišča na Irskem ali Dublinu (kamor se veliko ljudi odpravi samostojno) ne boste imeli težav. Zraven tega, da najdete veliko predlogov v svojem turističnem vodniku, je možno ugodne hotele rezervirati tudi preko spleta ali jih najti na kraju samem.

Na splošno so lahko hoteli na Irskem zelo dragi, tako da preverite tudi vse druge možnosti, kot je hostel in bed & breakfast, ki je na Irskem zelo razvit. Ta prenočišča so veliko krat družinsko vodena in imate občutek, kot da spite pri komu doma, namesto v uradnem hotelu. Ponudbo prenočišč po celi Irski najdete na spodnji povezavi.

Preverite ugodno ceno, fotografije in rezervirajte!

Hoteli in prenočišča Dublin

Če se odpravljate samo v Dublin ali bi si želeli rezervirati hotel samo v tem čudovitem mestu najdete na spodji povezavi ponudbo prenočišč v Dublinu. Cenejši hostli so lahko veliko krat zasedeni in zelo natrpani, saj veliko krat tujci živijo v njih, tako da svetujemo nekaj več pozornosti pri iskanju prenočišča. Drugače so cene lahko zelo visoke, tako da je pametno dobro prveriti lokacijo nastanitve in izbrati primeren hotel. Preverite tudi iskalnik hotelov. Ponudbo hotelov in drugih prenočišč v Dublinu najdete na spodnji povezavi.

Preverite cene hostlov in hotelov v Dublinu

Hoteli v drugih mestih Irske

[ezcol_1third]Galway[/ezcol_1third] [ezcol_1third]Cork[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]Killarney[/ezcol_1third_end]

[ezcol_1third]Kilkenny[/ezcol_1third] [ezcol_1third]Limerick[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]Doolin[/ezcol_1third_end]

Airbnb Irska

Za Irsko in Dublin najdete veliko ponudbe tudi preko Airbnb, kjer so vam na voljo prijetne sobe in zanimiva prenočišča. Preverite ponudbo in se registrirajte in tako izkoristite 18€ popusta na prvo nočitev.

Druge informacije o Irski najdete na straneh: