Poceni hoteli v Gruziji

V Gruziji najdete različno ponudbo hotelov, hostlov in drugih prenočišč. Največja ponudba je v večjih mestih, kot je Tbilisi in Batumi, dovolj ponudbe pa najdete tudi v ostalih turističnih mestih, ki jih običajno obiščete na potovanju po Gruziji.

Cene so odvisne od lokacije in se gibljejo okoli 30-40€ na noč za dve osebi. Cene se lahko izven glavne sezone znižajo, prav tako boste dobili nižjo ceno za prenočišča izven centra mesta.

Hoteli v Gruziji

Hotele, hostle in druga prenočišča najdete preko spodnjih povezav.

[ezcol_1third]Tbilisi[/ezcol_1third] [ezcol_1third]Batumi[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]Kazbegi[/ezcol_1third_end]

[ezcol_1third]Svaneti[/ezcol_1third] [ezcol_1third]Kutaisi[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]Borjomi[/ezcol_1third_end]

[ezcol_1third]Telavi[/ezcol_1third] [ezcol_1third]Sighnaghi[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]Akhaltsikhe[/ezcol_1third_end]

Več kot 1000 hotelov in prenočišč v Gruziji najdete   preko te povezave.

Če prispete v mesto z vlakom ali avtobusom, vam lahko ponudijo prenočišče tudi tam. Posebej bodite previdni na lokacijo prenočišča, saj ste lahko zaradi nižje cene, kar nekaj oddaljeni od centra in boste tako izgubili nekaj dodatnega časa in denarja.

Poceni hotele lahko na potovanju iščete tudi s pomočjo turističnega vodnika, ki ga uporabljate, preverite v turističnih informacijah, ki jih najdete v skoraj vseh mestih ali se enostavno sprehodite po centru mesta in sledite oglasnim tablam.

Druge informacije o Gruziji najdete na straneh: