Poceni hoteli za Grčijo

V Grčiji iščemo običajno hotele v Atenah ali na katerem od otokov (Kreta, Krf, Zakintos, Ios in na desetine drugih). Kljub temu, da hotel ali apartma za Grčijo kupimo običajno skupaj s kakšnim aranžmajem, si lahko zelo enostavno rezerviramo tudi sami, ali preko spleta ali ko smo že v Grčiji.

Pri osebni rezervaciji, ko smo že v Grčiji, je vedno dobro preverite cene tudi preko spleta, saj se lahko zgodi, da nam trdijo, da je hotel zaseden, čeprav se še vedno najde kakšna soba. S poznavanjem cen lahko tudi malo barantamo in si nekoliko znižamo stroške za nastanitev.

Spodaj najdete več kot 12.000 hotelov in apartmajev v Grčiji, ne glede na to v kateri del Grčije se odpravljate. Za Atene in grške otoke lahko uporabite tudi spodnje povezave.

Preverite ugodno ceno, fotografije in rezervirajte!

Grški otoki

Grčija ima zelo veliko popularnih otokov, kamor lahko potujemo v sklopu kupljenega aranžmaja, zelo enostavno pa je najti tudi samostojno prenočišče, kar je primerno, če potujemo med otoki ali si celoten dopust organiziramo sami. Na spodnji povezavi lahko izbirate med več kot 8.000 hoteli, apartmaji in drugimi sobami na vseh grških otokih (Kreta, Ios, Kos, Krf, če jih naštejemo samo nekaj).

Preverite ugodno ceno rezervirajte!

Atene

Atene so seveda kraj, ki ga v Grčiji ne smete izpustiti in če potrebujete hotel ali sobo za en dan ali cel teden lahko na spodnji povezavi najdete več kot 230 hotelov, hostlov in drugih možnosti in zagotovo boste našli nekaj primernega za sebe.

Preverite ugodno ceno rezervirajte!

Hoteli v drugih krajih in otokih v Grčiji

[ezcol_1third]Solun[/ezcol_1third] [ezcol_1third]Kalampaka[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]Fira[/ezcol_1third_end]

Druge informacije najdete na straneh: