Poceni hoteli za Francijo

Francija je turistično zelo zanimiva država in temu primerno število ima tudi prenočišč, saj lahko v popularnih mestih najdemo na stotine hotelov in hostlov, na drugi strani pa lahko tudi v vseh manjših krajih najdemo vsaj nekaj primernih prenočišč. Ne glede na to v kateri del Francije se odpravljate, lahko na spodnji povezavi najdete veliko število hotelov, hostlov, apartmajev, kampov in drugih oblik sob, tako da samo vpišete kraj, kamor se odpravljate in željene datume in dobili boste prosta prenočišča. Na voljo je več kot 32.000 možnosti. Za Pariz in Provanso lahko uporabite tudi direktni povezavi spodaj.

Preverite ugodno ceno, fotografije in rezervirajte

Hoteli v Parizu

Pariz je eno izmed najlepših mest na svetu in zagotovo tudi najbolj romantično. Temu primerna je tudi njegova popularnost, saj prav tako sobi med sam vrh po obiskanosti. Zraven Eifllovega stolpa, muzeja Louvre in Versajske palača, najdete v Parizu še na stotine znamenitosti. Tudi pri hotelih in hostlih je ponudba zelo bogata, saj jih samo na spodni povezavi najdete več kot 2.000 v Parizu. Hotel ali drugo vrsto sobe, ki jo želite je priporočljivo izbrati blizu znamenitosti, ki si jih želite ogledati, tako da bodite pri izboru hotela pozorni na lokacijo. Za ogled prenočišč v Parizu kliknite na spodnjo povezavo.

Preverite ugodno ceno in rezervirajte

Prenočišča v Provansi in ob Azurni obali

Provansa in Azurna obala je druga turistično zelo popularna regija v Franciji, čeprav bi jih tam lahko našteli zelo veliko. Če se odpravljate v Provanso, Monako, Nico, Cannes ali potrebujete več različnih hotelov na tem območju, boste na spodnji povezavi našli več kot 5.500 možnosti za nočitev.

Preverite ugodno ceno in rezervirajte

Hoteli v drugih mestih Francije

[ezcol_1third]Nica[/ezcol_1third] [ezcol_1third]Cannes[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]Avignon[/ezcol_1third_end]

[ezcol_1third]Marseille[/ezcol_1third] [ezcol_1third]Montpellier[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]Lyon[/ezcol_1third_end]

Druge informacije najdete na straneh: