Poceni hoteli v Avstriji

Avstrija sode med turistično zelo dobro razvite države, tako da ne glede na to v katerem kraju boste iskali prenočišče, boste zagotovo našli nekaj primernega. Največkrat bo problem edino cena, saj so lahko zaradi visokega standarda zelo visoke, še posebej v malih krajih, kjer ni veliko ponudbe.

Bližina Avstrije nam omogoča, da se veliko krat odpravimo tja samo za dan. Kljub temu ponuja Avstrija veliko zanimivosti in razlogov za potrebo po hotelu je lahko kar nekaj:

  • hotel ali apartma za smučanje
  • hostel na Dunaju, Salzburgu ali katerem drugem mestu
  • obisk turistične kmetije ali eko hotela
  • poslovni obisk

Ne glede na to kaj je vaš razlog potovanja, lahko na spodnji povezavi najdete več kot 15.000 različnih nastanitev v Avstriji, ki jih lahko razvrstite glede na vaše želje in preference. Drugi popularni kraji v Avstriji so Salzburg, Linz, za smučanje (Bad Kleinkirchheim, Zell am See, Sölden, Kaprun, Schladming, Kitzbühel, Flachau).

Preverite ugodno ceno, fotografije in rezervirajte

Hoteli in hostli na Dunaju

Dunaj je eno izmed najbolj popularnih turističnih mest v Evropi z bogato zgodovino, zato je povpraševanje po prenočiščih tam zelo veliko. Temu primerna je tudi ponudba hotelov in hostlov ter drugih oblik, vseh cenovnih razredov. Priporočamo, da izberete sebi primerno prenočišče čim bližje centru mesta oz. stvarem, ki si jih želite na Dunaju ogledati, tako da prihranite na času in transportu. Spodaj najdete več kot 700 prenočišč na Dunaju in široko ponudbo hotelov in poceni hostlov.

Preverite ugodne cene in rezervirajte

Hoteli v drugih mestih Avstrije

[ezcol_1third]Salzburg[/ezcol_1third] [ezcol_1third]Linz[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]Innsbruck[/ezcol_1third_end]

[ezcol_1third]Bad Kleinkirchheim[/ezcol_1third] [ezcol_1third]Zell am See[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]Kaprun[/ezcol_1third_end]

Druge informacije najdete na straneh: