Poceni hoteli za Armenijo

V Armeniji najdete najrazličnejšo ponudbo hotelov in prenočišč. Ponudba hostlov, kot jih poznamo pri nas je v porastu, vendar je ponudba do sedaj omejena na Yerevan in nekatera druga večja mesta.

Zelo popularna so prenočišča pri domačinih v obliki B&B ali guesthouse. Na ta način zelo enostavno spoznate način življenja v Armeniji in druge zanimivosti države. Cena takšnega bivanja je malenkost cenejša kot hoteli, odvisna pa je tudi od lokacije. Običajno je okoli 30€ za dve osebi in je vključen tudi zajtrk. Če ste pripravljeni spati izven centra mesta, je lahko cena tudi kar nekaj nižja.

V večini večjih mest lahko rezervirate hotel ali drugo prenočišče preko spleta. Uporabite lahko iskalnik hotelov na deni stran in vpišete poljubno mesto v Armeniji ali si ogledate ponudbo na spodnjih povezavah.

Hoteli v Armeniji

Celotna ponudbo za Armenijo najdete   preko te strani.

Za hotel v Yerevanu smo preizkusili hotel Kantar, ki je bil zelo dober, praktično na novo odprt in hotel Shirak, ki je bil nekoliko slabše opremljen, a kljub temu na dobri lokaciji v centru Yerevana.

Če boste obiskali mesto Areni, ki je znano po pridelavi vina, priporočamo nastanitev pri gospe Bella Karapetyan (vprašajte v Areniju, je majhen kraj). Zelo prijazna gospa in njen mož, ki vam bosta z veseljem razkazala svoj dom, vrt in okolico. Mož vas lahko kot taxi tudi kam pelje.

Druge informacije najdete na straneh: