Dodajte potopis in pomagajte drugim

potopisSte bili na kakšnem potovanju?

Prispevajte svoje izkušnje in pomagajte drugim, ki se odpravljajo v to državo ter sodelujte v nagradni igri za turistični vodnik po lastni izbiri.Več informacij o nagradni igri najdete spodaj.

Spodnja polja lahko uporabite kot ideje o čem pisati, tako da na vsako temo napišite nekaj stavkov. Poskušajte izpostaviti svoje izkušnje in priporočila, ki bi lahko koristila drugim. Upamo, da se boste čim bolj razpisali. 🙂

  Država po kateri ste potovali

  Čas potovanja - Vpišite leto, mesec in trajanje potovanja

  Opis poti - Katere kraje ste obiskali?

  Prenošišča - Opišite kje ste spali, način iskanja prenočišč, zasedenost, čistoča, cene, priporočila, ... Bi katero prenočišče še posebej izpostavili?

  Prevozi - Kakšne načine transporta ste uporabljali? Vaše izkušnje z avtobusom, vlakom, taksiji, drugimi prevozi, ... Kakšne so cene prevozov in kaj priporočate?, ...

  Hrana in pijača - Katero hrano ali pijačo v tej državi je potrebno poskusiti? Je katera hrana ali pijača zelo tipična za ta kraj/državo? Kakšne so okvirne cene za kosilo, večerjo, prigrizek? Bi katero restavracijo posebej priporočali?, ...

  Stroški, cene in denar - Cene in stroški povezani s potovanjem: npr. viza, zdravila, vstopnine, izleti, napitnine in prevozi. Menjava denarja, bankomati, popusti, možnost barantanja, ... okvirne cene

  Zanimivosti - Kaj bi želeli vedeti pred odhodom pa vam nihče ni povedal ter druge zanimivosti in koristne informacije.

  Nevarnosti, opozorila, neprijetnosti - Ste imeli kakšno slabo izkušnjo? Kaj bi priporočali za čim bolj varno in prijetno potovanje?

  Priporočila za ogled - Katere so tiste znamenitosti, kraji, ki jih priporočate za ogled? Ste bili nad katerimi razočarani? Ste uporabljali turistični vodnik in kateri?

  Drugi nasveti in opombe - tukaj lahko dodate karkoli drugega ...

  Vaše ime - Kdo je prispeval objavo? (Ni obvezno) Če želite sodelovati v nagradni igri za turistični vodnik, vpišite email ali telefonsko številko, da vas bomo v primeru nagrade lahko kontaktirali (ne bo vidno na strani).

  Po pritisku Pošlji se puščici včasih vrtita v neskončno. Poslan potopis dobimo v vsakem primeru.

  Nekaj dodatnih informacij o nagradni igri:

  • Ko bomo prejeli 10 potopisov, bomo izžrebali enega, ki bo prejel turistični vodnik po lastni izbiri v vrednosti do max. 20€ (99% vseh vodnikov). Izbira lahko med vsemi turističnimi vodniki na naši strani in strani našega partnerja. Nagrado podarja podjetje Nova stran, Martin Helbing s.p.
  • V nagradni igri lahko sodelujejo potopisi, ki so unikatni (niso prekopirani iz katere druge strani). Tudi če je potopis o neki državi že napisan, lahko dodate svojega, saj se stvari spreminjajo, vsak vidi stvari po svoje, … V potopisu napišite čim več koristnih stvari, ki bodo pomagale drugim popotnikom.
  • Zmagovalec si lahko turistični vodnik izbere takoj ali unovči nagrado kasneje (npr. ko se odloči, katera bo naslednja država). Da sodelujete v žrebanju morate dodati tudi kontakt, da vas lahko v primeru nagrade obvestimo. Kontakt ne bo viden na spletni strani.
  • Še kakšno vprašanje? Kontaktirajte nas. Hvala!

  Na naši strani lahko pišete tudi popotniški blog in svoje naslednje potovanje pišete kar na poti. Trenutno so aktualni: